Hieronder kunt u uw vragen aan ons stellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kun u ook bellen of onze vestigingen bezoeken.

Haarlem

Deze vestiging van Décork is al sinds 1977 specialist  in zwevende (klik) en verlijmde kurkvloeren. Ook leveren wij een ruime collectie PVC vloeren met kurk en uiteraard een mooie sortering wandkurk. Onze adviseur geeft u advies op maat en kan u alles vertellen over de onbegrensde mogelijkheden van een kurkvloer. Hij komt zelfs bij u thuis voor een goed technisch en estetisch advies. De eigen vloerenleggers kunnen vervolgens uw gewenste vloer uitstekend installeren. In de ruime showroom van ongeveer 100 m2 vind u honderden voorbeelden. Deze lokatie is gemakkelijk te bereiken en u kunt er gratis voor de deur parkeren.

  • Sinds 1977 gespecialiseerd in vloeren
  • Makkelijk bereikbaar en GRATIS parkeren
  • 100 m2 aan showroom inspiratie!

Venray

Décork Vloeren:  35 jaar gespecialiseerd in Parket-Houten vloeren -Laminaat PVC vloeren en Kurk vloeren,  gevestigd aan de Julianasingel 6 te Venray.

0p deze link ziet u nog meer van Décork Vloeren. http://decorkvloeren.nl

Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk en uitgebreid persoonlijk advies. Wij  nemen de tijd voor u, zodat u een goede keuze kunt maken uit de verschillende vloeren en kleur mogelijkheden. Advies bij u thuis en het inmeten van de vloer behoort tot de service die wij bieden.De door u uitgekozen vloer wordt door onze eigen vloerleggers geplaatst.

Kwaliteit is erg belangrijk, wij maken dan ook gebruik van kwaliteitsmerken zoals: Quick Step – Moduleo – Floorlife – Vivafloors – Meister – Décork – Coretec – Wicanders

Naast het leveren en plaatsen van vloeren verzorgen wij ook het onderhoud voor uw parket of kurkvloer. Tevens is Traprenovatie met Laminaat – Hout – of PVC een specialiteit van ons.

Loop gerust eens binnen en bekijk de mogelijkheden.

Amsterdam

KURK.NU Bekijk kurk structuren en nog veel meer op:

Wilt u iemand ook eens een apart cadeau geven, dan kunt u bij ons terecht voor een kurkentas of kurkensieraden e.d. merk Artelusa (zie www.kurk.nu). Onze showroom is ongeveer 75 m2 groot, zodat u een uitgebreide indruk kunt krijgen van de met zorg uitgekozen collectie. Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel, wij zullen u dan ook graag in onze winkel begroeten en adviseren.

0