Legt u uw nieuwe vloer het liefste zelf? Zorg dan voor goed gereedschap en de juiste aanpak. Zo kunt u de klus gemakkelijk zelf klaren, zonder de hulp van onze specialisten. Wilt u toch liever toekijken terwijl een vakman uw vloer legt? Schakel dan één van onze specialisten in.

Advies op maat

Wanneer u een nieuwe vloer gaat uitkiezen laat u zich natuurlijk uitgebreid informeren door iemand die er écht verstand van heeft. Samen met u werken wij aan een individuele oplossing die aan al uw wensen voldoet. Van systeem en ontwerp tot het plaatsen van de kurkvloer; we nemen alles met u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het enige dat u zal verrassen, is het gemak waarmee uw kurkvloer gelegd kan worden.

Handen uit de mouwen

U hoeft helemaal geen vakman te zijn om een kurkvloer te kunnen leggen. Het clicksysteem maakt van het leggen van uw vloer een gemakkelijke klus. Deze click systemen worden in bijna alle kurksoorten en heel veel kleuren geleverd. Even de handen uit de mouwen steken leidt dus tot een prachtig resultaat. Zeker wanneer u alle noodzakelijke materialen bij de hand heeft, die door ons worden geleverd. En heeft u professioneel gereedschap nodig? Dan kunt u dit, indien nodig, bij ons lenen of huren.

Appeltje eitje

Heeft u ervaring met het leggen van laminaat? Dan zal het leggen van kurk u ook gemakkelijk afgaan. Op een schone en vlakke ondergrond klikt u de stroken kurk aan elkaar, om vervolgens aan het einde van iedere baan de laatste plank op te meten en af te zagen. Bent u tevreden met het resultaat? Dan is het tijd voor de afwerking: het leggen van de plinten. Zo legt u binnen korte tijd een groot oppervlak en bespaart u kosten. U heeft immers geen vakman meer nodig om de klus te klaren.

  • Zorg voor het juiste gereedschap
  • Maak de ondergrond vlak en schoon
  • Leg de kurkstroken met behulp van het handige clicksysteem
  • Plaats plinten indien gewenst
  • Geniet van uw eigenhandig gelegde kurkvloer!

Twijfels? Haal een vakman in huis

Maakt het leggen van uw vloer u toch wat nerveus? Bent u liever verzekerd van een strak resultaat? Overweeg dan eens of u uw nieuwe vloer niet beter door een specialist kan laten leggen. Wanneer u hiervoor kiest, komen onze vakmensen bij u langs en vertrekken zij weer wanneer uw kurkvloer perfect gelegd is. Dat is echt gemakkelijk!

0