De keuze is reuze, en dat maakt kiezen lastig. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom helpen wij al onze klanten bij het kiezen van een geschikte vloer. Eentje die past bij uw interieur en uw persoonlijke smaak. U wilt toch ook een vloer die u op het lijf geschreven is?

Het nieuwe kurk

De tijd waarin kurk slechts in een saai bruin motief te verkrijgen was, ligt lang achter ons. Vandaag de dag heeft u de keuze uit vele formaten, motieven en kleuren, die de juiste sfeer bij u in huis brengen. Zo past een kurkvloer met de uitstraling van parket bijvoorbeeld goed bij een klassiek interieur. En houdt u wel van een moderne inrichting? Dan is de kans groot dat u valt voor een kurkvloer met steenlook.

Experimenteren met een natuurproduct

Veel mensen hebben de voordelen van kurk zelf nog nooit ervaren. Maar wanneer de milieuvriendelijke eigenschappen van dit materiaal genoemd worden, spitsen zij de oren. Veel van hen zijn verbaasd over de stille kracht van kurk en worden verleid door dit prachtige materiaal. Ze kiezen voor een mooie, warme en geluiddempende kurkvloer. Een keuze waar zij nog lang plezier van hebben, maar die ook een wereld aan mogelijkheden opent. Want welke kurkvloer is nu echt de mooiste?

Prikkel uw verbeelding

Houdt u wel een flinke lading inspiratie? Dan bent u in onze kurkspeciaalzaak aan het juiste adres. Hier kunt u vele soorten kurkvloeren bekijken en voelen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe vloer eruit zou kunnen zien! Dat maakt fantaseren leuk en gemakkelijk, en zo wordt het keuzeproces versimpeld. Heeft u wat raad nodig van echte kurkspecialist? Trek dan eens aan de mouw van één van onze medewerkers. Wij laten u graag de nieuwe trends zien.

Praktische tips

Weet u welke kurkvloer u in huis gaat halen maar kunt u nog wel wat praktische tips gebruiken? Wij adviseren u  over ieder onderdeel van uw nieuwe vloer; de ondervloer, de kurkvloer zelf, het leggen van de vloer en natuurlijk ook de afwerking. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en geniet u jarenlang van een prachtige vloer!

0