Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan begint u aan een spannende klus. U wilt immers een vloer kiezen die jarenlang mee gaat en die goed bevalt op alle fronten. Het naast elkaar leggen van de voor- en nadelen van iedere soort vloer is daarom de eerste stap die u neemt. Zo kiest u voor een duurzame vloer, waar u voorlopig nog geen afscheid van hoeft te nemen.

 KurkvloerenPVC vloerenLaminaatParket 
zon
Isolerend
zonzonzonzon
zon
Geluidsarm
zonzon
zon
Sterk
zonzonzonzon
zon
Mogelijkheden
zonzonzonzon
zon
Onderhoudsarm
zonzonzonzon

Isoleren: welke vloer houdt je huis warm?

Wilt u uw voeten lekker warm houden? En wilt u besparen op uw stookkosten? Dan is het slim om daarmee rekening te houden wanneer u op pad gaat voor uw nieuwe vloer. PVC vloeren, laminaat of parket isoleren de ruimte nauwelijks, terwijl een kurkvloer hierin juist uitblinkt. Kiest u voor een kurkvloer, dan haalt u een fijne sfeer in huis en laat u de warmte niet meer ontsnappen.


 

 Geluidsoverlast voorkomen met een geluiddempende vloer

We kennen allemaal het geluid van hoge hakken op parket of rennende kinderen op dun laminaat. Dat lawaai haalt u natuurlijk liever niet in huis. Kiezen voor een geluiddempende vloer is in dat geval een slimme optie. Een PVC vloer heeft geluiddempende eigenschappen waardoor u prettig kunt wonen, maar een kurkvloer gaat nog een stapje verder. De ontelbare cellen die gevuld zijn met lucht zorgen voor een optimale geluidsisolatie. Zo spelen uw kinderen weer geruisloos.


 

 Kiezen voor een sterke vloer: maar van welk materiaal?

Uw nieuwe vloer moet vele jaren meegaan. En daarom staat kwaliteit voorop. Laat u uw nieuwe vloer leggen door iemand met verstand van zaken? Dan bent u verzekerd van een sterk product. Of u nu kiest voor kurk, PVC, laminaat of parket: een vloer moet tegen een stootje kunnen zodat u er zorgeloos op kan leven. Kiezen voor slechte kwaliteit leidt tot grote teleurstelling. Laat u daarom goed adviseren door onze vakmensen, en maak kennis met de kracht van kurk.


 

 Een vloer met ruime keuzemogelijkheden

Het kiezen van het juiste materiaal is al een hele klus op zich. Maar ook de look van uw nieuwe vloer is ontzettend belangrijk. Parket en laminaat zijn in vele soorten en kleuren beschikbaar, maar er zit ook een grens aan de mogelijkheden. PVC vloeren en kurkvloeren scoren op dit gebied een stuk beter. Van hout- of steenlook tot de natuurlijke look van kurk: alles is mogelijk. Maak daarom de juiste keuze en kies een vloer die past bij uw interieur.


 

 Onderhoud: houd het simpel

Wilt u zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer? En houdt u het onderhoud daarom graag simpel? Blijf dan uit de buurt van parket. Deze houten vloeren hebben een keer in de zoveel tijd een nieuwe afwerklaag nodig, waar veel tijd in gaat zitten. Laminaat, PVC vloeren en kurkvloeren zijn een stuk gemakkelijker te onderhouden. Dat scheelt tijd en geld!


0