Hieronder kunt u uw vragen aan ons stellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kun u ook bellen of onze vestigingen bezoeken.

Haarlem

Deze vestiging van Décork bestaat meer dan 35 jaar en is gespecialiseerd in zwevende (klik) en verlijmde kurkvloeren. Ook leveren wij een ruime collectie PVC vloeren met kurk en uiteraard een mooie sortering wandkurk. Onze adviseur geeft u advies op maat en kan u alles vertellen over de onbegrensde mogelijkheden van een kurkvloer. Hij komt zelfs bij u thuis voor een goed technisch en estetisch advies. De eigen vloerenleggers kunnen vervolgens uw gewenste vloer uitstekend installeren. In de ruime showroom van ongeveer 100 m2 vind u honderden voorbeelden. Deze lokatie is gemakkelijk te bereiken en u kunt er gratis voor de deur parkeren.

  • Al 35 jaar gespecialiseerd in vloeren
  • Makkelijk bereikbaar en GRATIS parkeren
  • 100 m2 aan showroom inspiratie!

Venray

Décork Vloeren is al meer dan 30 jaar een traditioneel bedrijf dat specialist is op het gebied van vloeren. Na meer dan 25 jaar gevestigd te zijn geweest in Apeldoorn, is Décork Vloeren gevestigd aan de Julianasingel 6 te Venray. Wij zijn gespecialiseerd in: Parket, Houten Vloeren, Kurkvloeren Laminaat en PVC. Onze parket en houten vloeren zijn van gerenomeerde fabrikanten en worden in Nederland geproduceert. Wij maken geen gebruik van het zogenaamde Chinees eiken.Onze kurkvloeren worden nog zelf ingekleurd zodat u uw eigen kleur kunt bepalen en kiezen.

  • Levering, plaatsing en onderhoud van vloeren.
  • Woca – Floor Service – Osmo – MonoCoat – Aquamarijn – Royl – Rigostep – Décork – Wicanders – Lecol.
  • Uw Pakket verstuurd u voordelig met de Pakket service van GLS.

Amsterdam

AANBIEDINGEN


Kurkvloer naturel all inclusief Inclusief plakkurk, lak, lijm en legloon (exclusief ondervloer) € 49,95 p/m² Deze actie geldt voor de kurkvloeren roos, kattenkruid en duizendschoon.Kleur tegen een meerprijs van € 6,25 p/m². Minimale afname 15 m²


Lamelparket eiken rustiek multiplank (op=op) naturel of wit geolied 1900 x 190 x 14/3 € 69,95,- p/m²  All inclusief! (Inclusief leggen, 10 dB ondervloer en randafwerking, minimale afname 15 m²)


KURK.NU Bekijk kurk structuren en nog veel meer op:

Wilt u iemand ook eens een apart cadeau geven, dan kunt u bij ons terecht voor een kurkentas of kurkensieraden e.d. merk Artelusa (zie www.kurk.nu). Onze showroom is ongeveer 75 m2 groot, zodat u een uitgebreide indruk kunt krijgen van de met zorg uitgekozen collectie. Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel, wij zullen u dan ook graag in onze winkel begroeten en adviseren.

0