U bent hier: Home | Kurk | Leggen van kurk

Leggen van kurk

Het is belangrijk om u goed en volledig te laten adviseren over het installeren (leggen) van uw kurkvloer. Samen met u worden individuele oplossingen uitgewerkt die aan al uw wensen voldoen van systeem, ontwerp en het installeren van de kurkvloer. U hoeft geen vakman te zijn om een kurkvloer te kunnen leggen. Er worden namelijk click systemen geleverd in bijna alle kurksoorten en heel veel kleuren. Alle noodzakelijke bijbehorende materialen worden ook door ons geleverd. Hiervoor kunt u, indien nodig, bij uw kurkspecialist professioneel gereedschap lenen of huren.

Natuurlijk kunnen wij ook uw kurkvloer leggen. Décork heeft veel eigen personeel welke specialisten zijn met jarenlange ervaring om een kurkvloer snel, schoon en op de afgesproken tijd voor u te plaatsen. Ook wordt hierbij vooraf een vloerinspectie gedaan waarin ter plaatse al uw wensen worden besproken en advies gegeven wordt over bijvoorbeeld ondervloer en afwerking. Een vochtmeting mag hierbij niet ontbreken om zeker te zijn van de plaatsingsmogelijkheden.

Décork werkt als lid van de Centrale Branche vereniging Wonen (CBW) volgens de branchecode en hanteert de legvoorschriften welke opgesteld zijn door het Hoofd Bedrijfschap Ambachten (HBA) om zodoende een hoge kwaliteit van het installeren te waarborgen. En zeg nu zelf wat is er mooier dan naar vakmensen te kijken die voor u een prachtige kurkvloer leggen.

terugdownload als pdfprint
informatie aanvragen
 
 
Telefoonnummer: 055 5222680 | info@decork.nl
Privacy Statement | Disclaimer | Eigenwijze.nl