U bent hier: Home | Kurk | Creatief met kurk

Creatief met kurk

Veel mensen denken nog steeds dat kurk bruin is en dat het op een rol wordt geleverd. Natuurlijk is dit vooroordeel niet juist Een kurkvloer is eigenlijk de enige vloer die als maatwerk geleverd kan worden, zowel het formaat, vorm en kleur kunnen naar wens worden gevarieerd. Het is mogelijk om kurk als een plavuis, lamel of bijvoorbeeld visgraat en diagonaal te leggen. Honingraat, Mondriaan en Escher patronen zijn ook geen probleem. Naast de vele vormen van kurk in eindeloos veel kleuren geleverd kan worden. Naast de toch al grote collectie van onze leveranciers heeft Décork een eigen kleur afdeling, waar een kurkvloer voor u in elke gewenste kleur gemaakt kan worden.

Tevens werkt Décork samen met een kleuren deskundige die elk jaar een nieuwe trend in kleuren voor ons samenstelt. Eindeloos combineren maakt dat u uw eigen fantasie gevloerd ziet.

Kwaliteit heeft een gezicht

Een goed product van een 100% natuurlijk materiaal is belangrijk, maar de ervaring, deskundigheid en enthousiasme van onze adviseurs om voor u de juiste soort vloer te bepalen is net zo belangrijk. Door goed naar u te luisteren kunnen wij uw wensen vertalen naar een maatwerk product waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Ook onze professionele vloerenleggers, welke allemaal intern zijn opgeleid kunnen met zorg en aandacht voor detail de mooiste kurkvloer plaatsen.

terugdownload als pdfprint
informatie aanvragen
 
 
Telefoonnummer: 055 5222680 | info@decork.nl
Privacy Statement | Disclaimer | Eigenwijze.nl